6a Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic

L’Observatori del Patrimoni Etnològic i Immaterial, a partir de la participació de setze de les entitats que el formen, organitza per sisè any consecutiu la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic. Aquesta és una mostra multiseu que combina filmacions amateurs antigues amb documentals i pel·lícules de ficció, tots ells testimonis de formes de vida que es donen en la nostra societat. Com en d’altres edicions, hi haurà la participació d’un país convidat, aquest 2016 serà Mèxic qui comptarà amb la projecció de diversos documentals sobre el seu país i el seu patrimoni.

La mostra d’enguany s’inaugurarà al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí el proper divendres 1 de juliol a les 19h i serà amb el documental Jaume Arnella, el joglar, d’Agustí Coromines.

El Museu d’Història i l’Espai del Metge i de la Salut Rural de Sant Feliu de Guíxols, han organtizat dues sessions els dies 9 i 10 de setembre, al pati de l’Antic Hospital Municipal, amb la projecció dels documentals “L’exili de la Mare de Déu de Núria”, de Sergi Guix (2015) i “Un mar de vinyes”, d’Antoni Martí (1996).


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *