Visita dels alumnes del Màster d’Iniciació en Humanitats i Ciències Socials

P1170623

Els alumnes de l’assignatura Història, memòria i identitats del Màster d’Iniciació a la Recerca en Humanitats i Ciències Socials de la Facultat de Lletres de la UdG van visitar l’Espai del Metge i la Salut Rural el passat 11 de novembre.

Juntament amb el professor Joaquim Mª Puigvert, director de la Càtedra Martí i Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit Rural, van poder consultar el fons documental Àngel Latorre Ríos. La sessió de treball, en què es va consultar documentació diversa d’aquest fons, tenia com a objectiu aprofundir en els coneixements en la creació de les identitats professionals en el sector sanitari.

 


Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *